MOBIL BETONGARÁZS GYÁRTÁSA

Cégünk vállalja a garázsok generálkivitelezését az ország bármely pontján. Az építőipar megemelkedett árainak és a szakemberhiánynak köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy a hagyományos épített garázs helyett más alternatívát keresnek, ha autójukat, motorjukat vagy egyéb járművüket fedél alatt, biztonságban szeretnék tudni. A mobil betongarázs masszív szerkezetének és súlyának köszönhetően valóban időtálló megoldás. A megfelelő ajtóval ellátva hosszú évtizedekig nyújthat biztonságot autója számára, ugyanakkor tárolóként is praktikus.

Alapozási terv

Az alapozási javaslatunk csak útmutatóul szolgál, mivel a betonozásnak mindig a helyi talajviszonyok és a területet érintő környezeti hatások figyelembe vételével kell történnie.

Vasalási tervdokumentáció

A betongarázs prototípusához mérnöki statikai tervezéssel vasalási tervdokumentáció készült. A betongarázs vasalása három részből áll: a tartóknál, gerendáknál a hosszanti vasalást kiegészítjük keresztvasalással, ún. kengyelvasakkal és hajlított alakokkal is, illetve a tető- és oldallemezeknél hegesztett acélhálót használunk. Előkészítésük és az elhelyezésük nagyon munkaigényes.

Felhasznált betonvas típusa

Melegen hengerelt betonacél vasbeton szerkezetekhez:

Termékszabvány jele:

MSZ 339:1987 – Acél jele: B 60.50 MSZ EN 10027-1:2006 – Acél jele: B500B

Felhasznált beton típusa

C30/37-XC4-XF3-8-F3

A megfelelőségi nyilatkozat termékszabványa: MSZ 4798-1:2004

A betongarázs mérete

– teljes magasság: 234 cm

– legkisebb belmagasság: 213 cm

– teljes szélesség: 286 cm

– teljes hosszúság: 555 cm

– teljes tetőhossz: 585 cm

– hasznos kapunyílás: 213 cm x 255 cm